Bio

Hoi Bezoeker, Leuk dat je de tijd neemt om even te koekeloeren!

Mijn naam is Willempie Ik ben CO eigenaar van RadioForTheWorld.com. Mijn artiesten naam is DjXeno.. Geboren Groninger en altijd al met muziek bezig geweest, Het echte DJ’en is begonnen in 2001 toen ik mijn kans kreeg bij (voormalig) House of Dance (HOD Radio). In die zelfde tijd kreeg ik van Freek de Haan uit Noordhorn software om me eigen mixen van bestaande artiesten te maken. Ook doe ik nog steeds aan het maken wat interview achtergrond geluid. In 2004 heb ik een Radio Edit gemaakt van een plaat van DJ Tiësto waar alleen maar een lange originele versie van was gemaakt en werd vaak gespeeld bij SimoneFM (Stadskanaal). Sinds dien ben ik een DJ met veel ervaring.

ME

In Juni 2015 mee gedaan op klouk van kijk Hier. 10 en 11 september.

Stations waar ik voor gewerkt heb:

Sinds 2001 met House Of Dance, Radio noordhorn, Radio UltraBass, Radio Malamute, TotalhardcoreRadio, XT-Radio, Forbidden Pleasure Radio, Station for the nation radio.

Elke vrijdag avond live op SystemOneSound en #USA Radio op undernet van 22:00 tot 02:00. Ik heb een Radio opleiding gedaan bij Radio Compagnie in sappemeer.

Elke woensdag avond zijn we live met BreakNorth and Doowutyalike op oog radio, turntable wednesday. Je kan live mee kijken via de ‘listen’ knop. 20:00 / 23:00 via de lokale 106 FM of deze-lange-link-zonder-webcam

Radio Blooper? ik heb ooit de techniek een hart verlaming gegeven, door ipv tijdens de uitzending, tijdens een plaat in de ‘kuch’ knop te niezen 🙂

Chat operator ervaring (IRC-Based) met in o.a. de Giel Beelen & Gerard Ekdom periode op 3FM operator op de 3FM chat.

Geef een reactie